Doceniamy najlepszych.

Doceniamy najlepszych.

21 pażdziernika br., w ramach kończącego się 8 Ogólnopolskiego Tygodnia Kariery, w auli ZSLiT odbyło się uroczyste wyróżnienie uczniów szkoły, którzy otrzymali najwyższe wyniki z egzaminów zawodowych w roku szkolnym 2015/2016.  W poszczególnych zawodach najlepszymi okazały się: Monika Cierpicka ( technik ekonomista),Emilia Gronkowska (technik hotelarstwa),Daria Korban (technik usług fryzjerskich),Anna Lehmann ( technik żywienia i usług gastronomicznych), Wiktoria Piekło ( technik logistyk). Dzięki współpracy rady Rodziców i Stowarzyszenia „W zespole siła” wyróżnione dziewczęta otrzymały bony pieniężne. Wszystkim nagrodzonym i wyróżnionym gratulujemy.

 Egzamin zawodowy sesja czerwiec 2016 – najlepsi uczniowie

Nazwisko Imiona Zawód Kwalifikacja Oznaczenie Cz_pisemna_wynik Cz_praktyczna_wynik klasa
Gumulińska Patrycja Technik usług fryzjerskich Wykonywanie
zabiegów
fryzjerskich
A.19. 80% 100% 4f
Jaszewska Julita Technik usług fryzjerskich Wykonywanie
zabiegów
fryzjerskich
A.19. 73% 100% 4f
Korban Daria Technik usług fryzjerskich Wykonywanie
zabiegów
fryzjerskich
A.19. 93% 97% 4f
Kasperska Ewelina Technik usług fryzjerskich Projektowanie
fryzur
A.23. 88% 94% A
Tarnowska Karolina Technik logistyk Organizacja i monitorowanie
przepływu zasobów i informacji
w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania
A.30. 85% 97% 3TL
Piekło Wiktoria Technik logistyk Zarządzanie
środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych
A.31. 95% 100% 4TL
Bielański Daniel Technik logistyk Zarządzanie środkami
technicznymi podczas realizacji procesów transportowych
A.31. 93% 97% 4TL
Jaworski Łukasz Technik logistyk Zarządzanie środkami
technicznymi podczas realizacji procesów transportowych
A.31. 93% 97% 4TL
Łupiński Mateusz Technik logistyk Zarządzanie środkami
technicznymi podczas realizacji procesów transportowych
A.31. 93% 97% 4TL
Gortych Jan Technik logistyk Organizacja i monitorowanie
przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych
A.32. 88% 100% A
Sułek Artur Technik logistyk Organizacja
i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych
A.32. 88% 97% A
Gruszczyński Sebastian Technik logistyk Organizacja
i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych
A.32. 85% 100% A
Cierpicka Monika Technik ekonomista Planowanie
i prowadzenie działalności w organizacji
A.35. 90% 94% 3TE
Pac Kamil Technik ekonomista Planowanie
i prowadzenie działalności w organizacji
A.35. 80% 98% 3TE
Kaniak Krzysztof Technik ekonomista Prowadzenie
rachunkowości
A.36. 68% 89% A
Bartosik Anna Technik ekonomista Prowadzenie
rachunkowości
A.36. 60% 98% A
Gronkowska Emilia Technik hotelarstwa Planowanie
i realizacja usług w recepcji
T.11. 93% 80% 3TT
Wyrwoł Mariola Technik żywienia i usług gastronomicznych Organizacja
żywienia i usług gastronomicznych
T.15. 93% 80% A
Łagowski Bartosz Technik żywienia i usług gastronomicznych Organizacja
żywienia i usług gastronomicznych
T.15. 73% 90% A
Lehmann Anna Technik żywienia i usług gastronomicznych Sporządzanie
potraw i napojów
T.6. 73% 96% 3ZiUG
Plazura Karolina Sprzedawca Prowadzenie
sprzedaży
A.18. 68% 100% A zsz
Gabin Aleksandra Kucharz Sporządzanie potraw i napojów T.6. 65% 97% A zsz
Kategorie